Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.
[klik banner untuk join]

Syarat-syarat penyertaan seperti berikut :

  1. Follow blog ini pada yang belum follow di SINI. Nanti Cikla akan followback anda semua.
  2. Follow g+ di SINI.
  3. Follow twitter di SINI.
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like Fb page di SINI.
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my'. Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
  7. Tag 2 orang rakan untuk join sama. Pastikan diorang tau yang diorang ditag.
  8. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. Siap.
Segmen bermula dari 5 September 2017 hingga 30 September 2017 (pukul 8 Malam)

Hadiah???

Cikla akan pilih 10 blog bertuah untuk diletakkan di dalam bloglist Cikla sebgai penyeri selama 3 bulan. 

Manakala hadiah untuk Mini Giveaway adalah sehelai cardigan untuk 2 orang yang bertuah. Jadi sila pilih cardigan kesukaan anda dan hanya masukkan ke dalam entri anda. Macam hakak suka No 2. 

Sekiranya penyertaan kurang daripada 10 orang secara automatiknya semua akan dimasukkan ke dalam senarai bloglist Cikla, tapi Mini Giveaway akan terbatal. Pemilihan akan dilakukan secara rawak dengan menggunakan khidmat random.org.

Bagi yang blognya terpilih untuk kedua-dua segmen. Cikla akan pilih yang pertama. Ada paham semua.

Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri. Sesiapa yang menyinggah blog hakak, tinggalkan komen anda dan hakak akan follow anda semula.

Disebabkan hakak tak dapat tag korang sesuka hati maka hakak menyeru anda semua marilah kita sesama memeriahkan blog Cikla bersama-sama.

Comments

  1. Assalamualaikum..

    Ingatkan mira filzah tadi. Hihi. Btw, Thanks sudi join dan support segmen +GA ni.

    Boleh check senarai peserta di sini

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-segmen-bloglist-oktober.html?m=1

    Good luck.. Happy blogwalking...

    ReplyDelete
  2. Salam. Kena tag jugak dua org sbb syarat segmen. Takpe kalau org tu x join pun, janji tag. Tq

    ReplyDelete
  3. singgah sini , salam jumaat .

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober-disember-2017.html

    selamat berjaya .

    ReplyDelete
  4. Salam. Tahniah, awk terpilih utk senarai bloglist blog cikla..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/10/keputusan-segmen-bloglist-oktober.html?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

Traveloka menawarkan tempahan Penerbangan yang terbaik