First Giveaway By bukupinky.blogspot.com


First Giveaway ini adalah kali pertama bagi tuan tanah buku pinky. Macam hakak lagilah tak pernah buat. Sadis betul hakak rasa. Apa pun join reramai kita meriahkan semua giveaway yang ada.

Syarat-syarat
1. Mestilah beralamat di Malaysia.
2. Follow blog cik Buku Pinky
4. Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry anda ke dalam ruang komen Buku Pinky.

Hadiah memang menarik hakak baca, kalau hakak kira ada dalam 10 orang bertuah yang akan dapat hadiah daripada cik Buku Pinky. Hadiah pertama sehingga keempat dan 5 orang untuk hadiah saguhati. Dan satu entry paling kreatif juga akan dipilih untuk memenangi hadiah daripada cik Buku Pinky. Pemenang akan dipilih melalui khidmat random.org.

Giveaway ini juga di sponsor oleh:

Giveaway ini akan tamat pada 5 Oktober 2017 dan pemenang akan diumumkan pada 8 Oktober 2017

Selamat Maju Jaya Semua.

Comments

  1. tq sis milzah sbab dah join! good luck ye! :D

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama..Good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  4. Good luck sis milzah :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/09/giveaway-comel-by-syahirah-valiant.html

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Salam kenal kak, saya join jugak hehe

    ReplyDelete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  8. jalan jalan singgah sini. semoga ada ezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini, follow...good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  10. selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Traveloka menawarkan tempahan Penerbangan yang terbaik