Yeay! Hadiah dah sampai

Balik dari kerja sampai saja rumah mak mentua nak ambil anak. Terus mak mentua bagi tanpa banyak soal. Senyum lebar muka hakak, nasib mak mentua hakak tak cakap hakak giler tetiba sengih macam kerang busuk.

Dah sampai rumah hakak terus buka parcel, nampak je barang lagi tak berhenti senyum. Hahaha. Okay barang ni hakak dapat daripada Giveaway by Mirzasyazwina. Hakak mengaku masa nama akak diumumkan dekat blog mirza memang hakak rasa nak melompat dah.

Tada parcel dah sampai. Jom kita apa ada dekat dalam.

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>


Inilah semua hadiah yang hakak dah dapat. Comel betul semua barang dia.

Clip pirate yang cute miut. 

Pemadam kecil ni teringat hakak masa zaman sekolah rendah. Masa tu femes dengan macam-macam jenis pemadam. Siap ada bau buah lagi. Dulu beli semata-mata nak buat koleksi je.
Hahahaha.... Sekarang hilang entah kemana.

Pelekat yang super duper comel.

Yea betul hari ni adalah hari terbaik hakak. Mohon hari seterusnya begitu juga.

Inilah satu-satunya stapler yang hakak rasa hakak duk tenung lama-lama.
Tak boleh blah betul dengan design dia. Comel sangat-sangat.

Hakak rasa semangat berkobar-kobar nak join semua Giveaway. Hahaha

Comments

  1. comel nya stapler tu.. sebelum tengok gambar last tu, tak terfikir langsung tu stapler.. tahniah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comelkan, suami pun tanya banyak kali sebab bentuk dia unik sangat.

      Delete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

Sotong dalam tin

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.