Skincare routine tiap hari

Hari ni hakak nak share skincare routine hakak tiap hari. Sejujurnya muka hakak takde jerawat hanya masalah pori terbuka, bintik hitam dan juga kulit kusam. 

Hakak dah cuba pelbagai produk dari local sampailah international punya. Bukan semua orang boleh serasi dengan produk. Ada yang allergic dan juga sensitif dengan bahan-bahan tertentu.

Hakak agak bernasib baik tidak terkena produk merkuri atau menggunakan bahan terlarang sebabnya hakak menkaji dan tengok pengguna sebelum ini. Hakak takkan tengok semalaman tau. kadang-kadang hakak kaji sampai bertahun untuk pakai satu-satu produk.

Sekarang hakak pakai produk The beauty hacks. Dari muka sampai ke badan hakak guna. Dan hakak betul-betul puas hati. Nak tahu apa yang lagi best mengenai the beauty hacks ni adalah produk yang diiktiraf organik. Ada beza tau antara natural dan organik ni. Yang penting hakak betul-betul jatuh cinta dengan inin produk.

ini produk yang hakak tengah pakai sekarang. Body scrub tu laki bini guna. Ko hado sampai body scrub yang lain dalam rumah tak guna buat peram aja.

Face cream ni boleh guna siang dan malam. Elok kulit yang berjerawat. Face mask honey pula cream yang paling hakak suka pakai. sejuk je hakak rasa kulit muka makin soft gitu. Boleh buat makeup base tau face mask ni. 

Face mask kunyit ni hakak selalu pakai dengan yogurt asli ataupun susu tepung.

Ni pula maskara, eyeliner dan lipsmatte yang hakak suka pakai FAME collection.

Untuk pelempab bibir ni pula. warna hitam tu hakak paling suka pakai. Hakak beli dekat sepupu hakak. Putih aloe vera ni hakak dapat free masa beli lipstik online dekat mana tah. Hakak daha lupa.

nak beli barang yang hakak pakai sekarang ni komen je dekat post bawah atau whatsupp terus hakak di 0189614663


Comments

  1. skincare yang saya guna sekarang ada paraben..dah habis yang ni & discontinue guna brand ni..nak ganti dengan skincare yang boleh dibeli di drugstore

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drugstore pn okay kak. Cuma kebanyakkan tak sesuai dengan saya.. kulit muka jadi kemerahan lepas cuci dan kulit makin kering.

      Delete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Traveloka menawarkan tempahan Penerbangan yang terbaik