Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist!


[Klik banner untuk join contest]

SYARAT
1. Mestilah follow blog airahsyahirah.blogspot.com. Wajib tau.
2. Follow instagram @airahbeautyhealth
3. Kalau nak join pastikan blog awak aktif sebab tuan tanah akan datang bertandang dan komen semua entry.
4. Buat satu entry 'Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist! dan paste banner dalam tu dan jangan lupa backlink sekali.
5. Kalau rajin komen sekali kenapa nak masuk segmen bloglist ni.
6. Komen entry penyertaan dalam komen box entry ini.

Syarat dia mudah je. Hakak siap taip sambil pejam mata je. Tu yang banyak typo. hehehe

Hadiah adalah misteri maka hakak pun tak tahu hadiah apa yang akan dapat. Tunggu hakak dapat baru hakak bagitahu. Hahaha. Contest ni kalau menurut Tuan tanah adalah untuk mengeratkan silaturahim disamping menambah kenalan. Memang betul apa yang Tuan tanah cakapkan tu. Hakak banyak tambah kenalan walaupun depa tak follow hakak semula sebab tu ada berapa kerat je. Hakak follow tanpa tinggal jejak memang orang tak tahu la kan. hehehe. Maka mai join ramai-ramai sambil mengfollow hakak semula. Hahaha

segmen ini akan tamat pada 30 Ogos 2017

Comments

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

Sotong dalam tin

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.