mini stationery giveaway by mirzasyazwina

Assalamualaikum



❤ Follow blog ini : https://dorayakino.blogspot.my/ (siap)
❤ Follow instagram : @mirzahorat (siap)
                             : @da.pok  (siap)
❤ Join la sekali sambil meramaikan ummah

Dah lama tak join giveaway ni, zaman 'U' dulu tu rajin la juga join cuma takda rezeki lagi. Nerbes plak hakak rasa. ha ha ha ha ha.

Okey dah masuk mesti kita nak juga siapa penganjur giveaway ni kan. Hakak sempat la jugak siasat siapakah gerangannya. Masih lagi seorang pelajar, muda lagi ko dik. Segan pulak hakak rasa. Dah lama hakak rasa dia ni berblog. Pengikut pun ramai tak macam hakak nan hado sebab terpaksa buat blog baru. Blog lama hakak dah lupa password dan email. Banyak wayar dah putus dik non.

Hakak tengok rajin juga dia buat giveaway (murah rezeki ko dik). Dan rajin juga dia duk join giveaway yang lain. Pecinta kucing juga adik sorang ni, siap bawak p berjalan sekali ko buat dik. Serupa la kita, hakak pun minat kucing tapi dengan anak kecil tengah nak membesar hakak takut tak panjang nyawa kucing tu dik.

Adik mirza ni ada juga buat jualan online. Barang dia kalau hakak citer dekat laki hakak memang dia suruh beli punya. Barang apa yang sangat menjadi dambaan laki hakak sorang ni. Hahahaha. Adik ni ada jual wax removal hair. Kot yang perempuan ada misai atau bulu tangan terlebih boleh la beli dekat adik ni. Hakak ingat madu dah tadi ke memang adik? Ada juga pemerah pipi bentuk lipstik. Sekarang hakak tengok dah macam trend pula pemerah bentuk lipstik. Asyalie pun ada buat tutorial tuk pemerah pipi macam ni. 

Panjangkan summary hakak buat. Dah pegi join reramai mana tahu rezeki tuhan nak bagi. Amin...


Comments

  1. good luck yea. anyway, done follow ur blog & jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  2. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai.. jemput ke bog picisan hamba ini.. ngeee

      Delete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH

Menang Giveaway stationary by mirzasyazwina

Cekodok viral