Keputusan berani mati






Assalamualaikum, sebelum tu hakak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi membaca, singgah sekejap, tengok sipi-sipi ke dan yang paling penting kepada insan yang sentiasa sudi meninggalkan komen. Sebenarnya hakak dan laki hakak baru je buat keputusan yang agak berani mati juga dalam hidup keluarga kecil kami.

Dimana hakak dan laki hakak telah buat kata putus yang hakak akan berhenti kerja dan menjadi full time dalam bidang blogger dan juga COWAY. Berat sebenarnya keputusan ni sebab dibawah hakak ada tanggungan hakak sendiri seperti kereta. Tapi kami nekad dan yakin dengan keputusan ini. Sekali gus percaya rezeki Allah itu ada dimana-mana. Hakak akan merindui kerja lama hakak yang hakak rasa paling lama hakak cari rezeki disini. 

Bye-bye air nescafe.

takda rasa kepala nak pecah buat invoice last minute.

Nampak big bos punya meja. Dekat aja tapi berani lagi main candy crush. Hahaha.

p/s: Sesiapa yang berminat untuk pasang penapis air dengan udara jenama COWAY di rumah boleh la pm atau whatsupp hakak di no 018-9614663


Comments

  1. semoga Allah permudahkan urusan akak sekeluarga :)

    ReplyDelete
  2. Best nya dapat jadi housewife..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pagi keje dekat rumah tapi anak hantar kat rumah nenek depa juga. hehehe..

      Delete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

Sotong dalam tin

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.