Kenduri kahwin sepupu

Sabtu dan ahad baru ni sepupu hakak kahwin sekali aqiqah untuk anak sedara beliau di Sunway. Kawasan dia betul-betul mengadap depan Sunway Piramid. Agak stress juga hakak sebab jalan nak masuk kawasan rumah selalu jammed sampai otak hakak pun ikut jammed silap masuk lorong. Hahahaha
Tahniah zuby dan pasangan. Semoga bahagia hingga ke jannah.

Kiri kanan sudut hakak ambil gambar sambil pegang Maryam. Maka inilah hasilnya. 

Dah clear tetiba mak andam ke pak andam ke hakak tak pasti tetiba interframe pulak

Paluan kompang tak berapa nak kuat. Terpaksa adjust bunyi sebab ramai tengah tidur time ni. Aduyaiii

Time ni makngah dah angkat bendera putih. Tak larat nak pegang maryam dah.

Cer teka mana akak mana adik. Betul hakak mampu bagi flying kiss je.

Maryam bersama nenek pahang. 

Hokay kita selfie secara berjemaah lagi.

Hakak tak faham betul dengan adik hakak sorang ni bila bergambar. Katanya side belah sini buat dia nampak photogenic. Phuii habis besar gedabak muka hakak sorang kedepan.

Nah ni baru photogenic kalau nak tahu. Hahahaha.

Mesti duk cari mana wafiq kan. Abang wafiq duk berkepit dengan babah dia sebab kekasih hati dia tak mai. Sepupu dia yang lain datang buat tak tahu je. Bertuah punya anak.

Comments

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Traveloka menawarkan tempahan Penerbangan yang terbaik