Giveaway by LZ


Syarat-syarat yang perlu diikuti bagi membolehkan peserta berpeluang memenangi giveaway ini:

1. Follow blog ini, Lady in Red Planner
2. *Follow Instagram : @ladyinredplanner
3. *Like Facebook Page : ladyinredplanner
4. Copy banner di atas dan buat satu entri bertajuk "Giveaway by LZ" dan backlink dengan entri ini.
5. Berikan pendapat ikhlas anda mengenai blog Lady in Red Planner minimum sebaris ayat.
6. Publish entri anda dan letak link entri di ruangan komen entri ini. Jangan lupa nyatakan nama IG atau Facebook anda.

*Salah satu diterima



]
Hadiah Pertama : Mobile Tripod Stand.


Hadiah Kedua : MP3 Player Silver.


Hadiah Ketiga : Digital Watch Purple.

Pemenang 1 hingga 3 juga akan dapat wang tunai RM 10.00 setiap seorang.

Hadiah misteri kepada seorang Peserta bertuah.

Giveaway ini akan berlangsung dari 14.08.2017 hingga 31.08.2017.
Pemenang akan diumumkan dalam tempoh seminggu dari tarikh tutup penyertaan.

Trivia

Sebab hakak tak punya banyak masa maka tak dapat nak skodeng lebih. Cuma bila tengok dalam instgram banyak memaparkan kehidupan seharian Kak LZ kita yang juga seorang lagi planner hakak temui. Memang cantik hakak LZ kita ni, sekali pandang macam anak dara lagi gitu. Hadiah yang Kak LZ nak bagi tu merupakan hasil bida Kak LZ di chilindo.com. Hakak dah tengok laman web tu nasib gaji takda dah kalau tak mau hakak rembat juga satu dua barang. 

Kak LZ terlebih bida maka dia buat giveaway ni. Mana tau ada rezeki korang menang MP3 ke hadiah misteri ke. Hehehehe. Rezeki masing-masing dik non semua. Cubalah join semua mana tau hadiah milik kamu! 

Comments

  1. Hye.. ai datang dari segmen yang sama dan follow sini..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye.. kita dah follow ai lama dah.. nampak kita tak

      Delete
  2. dari segmen yang sama. good luck :)

    https://eyranasrin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam.. Semoga berjaya.. CikLa dtg dr segmen yg sama..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

Sotong dalam tin

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.