Posts

Showing posts from November, 2016

Huawei atau iPhone

Image
Lambakan gadjet dipasaran memang banyak kebaikan daripada keburukan. Keburukannya mungkin terdapat yang tiruan atau clon sehingga susah untuk kenal pasti mana yang ori mana yang tiruan. Bukan itu sahaja akibat terlalu banyak sangat sampai susah untuk buat pilihan 😵😵😵

Itulah yang terjadi pada aye ketika itu. Susah benar nak buat pilihan. Turun naik saja aye dengan suami aye di midvalley. Apatah lagi suami aye beri kebebasan untuk memilih. Alang-alang diberi pilihan maka yang terbaik la aye pilih 😆

Setelah dibuat kajian dengan teliti 😝Ada dua pilihan yang aye pilih iaitu Huawei P9 dan iPhone 6 (itu aja dalam bajet suami beri). Sebabkan aye tidaklah pandai sangat dalam gadjet ni maka yang paling pakar la jadi rujukan.





Katanya iPhone memang bagus cuma mereka agak selfish 😂 sebab kebanyakkan aplikasi hanya sesama mereka. 😆 Walaupun Huawei P9 punyai dual camera tapi masih lagi tidak dapat melawan ketajaman dalam gambar dengan iPhone.

Yang paling menusuk jantung di kalbu aye bila si …

Salam

Dah lama tak buka dan baca blog. Mungkin daripada anak pertama sampai dah masuk anak kedua 😂

Faktor takde internet ditambah pulak gadjet yang tak berapa nak membantu. Terus terpadam langsung nak menaip. Belum lagi dengan sibuk keje, jaga anak dan jaga rumah 😆

Tapi sayang seribu kali sayang, blog yang lama sudah lupa password. Kasihan banyak wayar yang dah putus lepas beranak ni 😅

Maka terbinalah empayar baru. Welcome to Milzah. Macam mana boleh dapat Milzah? gabungan daripada nama sendiri dengan suami. Sweet macam sawit tak 😘

Apa pun harap semua enjoy dengan blog ini untuk masa akan datang 💕

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram